8 av de mest förbryllande produkter som marknadsförs till föräldrar

Det är ingen hemlighet att jag älskar att shoppa och jag är djupt imponerad över det stora utvalet av prylar man kan hitta! Stora delar av mina graviditeter har jag ”njutit” i sängen och mycket tid gick åt till att kolla olika
produkter, Jämföra dem och till slut välja just det vi såklart inte kunde leva utan – är jag ensam att hålla på så här eller?

I mitt sökande på nätet har jag dock också hittat produkter som visst är mer till föräldrarna  än barnet. Ni kommer kanske ihåg denna lista med ”de 10 största felköpen till bebisen”? Dessa 8 produkter är inte bara onödiga de är enligt mig helt galna…


Pott vantar:  Ett sött, charmigt sätt att täcka ditt barns händer medan
hen använder badrummet! För alla nödsituationer på skitiga rastplatser!
Var der någon som tänkte tvångstanker?

 

Zaky spädbarnskudde . Okej, så, kuddar formade som händer som noggrant
vaggar barnet på sin sida? Lite läskigt, och så ska barn ju helst sova
på rygg

 

The tinkle Tube . Ett provrör stor behållare för små pojkar att
sätta sina snopp i så att de inte av misstag skvätter överallt? Det

finns så många problem med detta. 1, varför kan inte den lilla pojken

bara lära sig att kissa i toaletten? 2, varför måste ha en speciell rör för
det om du behöver kissa nån annanstans än toalett? Det tredje, vad.
är det med folk? Lite kiss har aldrig skadat någon.

 

 

En moderkaka nalle: En nalle gjord av en moderkaka .Men det är inte
den konstigaste delen.
Den konstigaste är att man gör den själv. Ur ett kit som du köper. Det innebär garvning och sömnad av ett mänskligt organ. Ett organ som var inne i dig. Att ditt barn kommer förmodligen suga på och stoppa i munnen tusentals gånger. Är det tillräckligt? Behöver jag säga mer?

Säkerhetssele Koppel . Jag tycker det är skrämmande när mitt barn går bort från mig, i trafik eller i en fullsatt butik. Men lösningen är såklart att,ta ditt barn i handen? Eller kasta honom i vagnen? Eller bära honom? Allt allt annat än att få honom att se ut som ett husdjur.

iPhone Cry Translator App. Jaså…. Trodde egentligt att gråt var hyfsat individuellt, men inte enligt Apple. Hoppas inte batteriet tryter.. Jag tror bara jag fortsätter lysna till mitt barn, också när han är ledsen

Babylarm med timer, så kan du ha koll på allt ned till minsta minuten för var det nu 3,42 eller 3,54 min sedan du bytte
blöja sist? Den enda hyfsat användbara grejen att komma ihåg är om man ammat på högra eller vänstra bröstet men

det finns så många enklare sätt att komma ihåg det på

En babyhängare – så är det bara att hänga upp barnet på väggen om du är på toaletten – fantastiskt kul men fuldständig meningslöst

Lämna en kommentar