Bilder från Babydjungeln LIVE

Tack till alla som var med att göra gårdagen till en skön dag. Vi hade trevligt och har lärt oss mycket, nu är vi nyfikna: vad tyckte ni? Vad var bra och vad kan vi göra bättre?

Då man säger att en bild säger mer än 1000 ord har vi samlat fler av bilderna från dagen i HIF-hallen…

Du kan se här vad andra har skrivit:

Helsingborgs Dagblad

Sara Tilling

Fnulan

Popprinsessan

Bosses Blogg

Sojkas framtid

Maltelina

Har du skrivit något om Babydjungeln LIVE – kontakta oss så länkar vi såklart [ad#Google Banner][ad#Bloglovin1]

5 kommentarer till Bilder från Babydjungeln LIVE

 • Tack för kommentaren! :)

  Jag hoppas ni ändå förstod att jag verkligen är tacksam för folk som vill göra något för oss med så små barn! :) Det är väl mest att Isak är 1 år och dem kanske inte har så mycket glädje av pyssel. Jag gillade verkligen bollarna och Isak hade trevligt i myshörnan.

  Jag vet liksom inte vad jag saknade. Men jag kommer jätte gärna med ideér så fort jag kommer på det. Jag vet liksom någonstans att där finns saker man kan göra mer hihi. Sen den här gåvan man fick. Kanske kunde ni hitta något företag som sponsrad med lite snacks som så små kan äta. Dem kan liksom inte äta godis då utan kex, smörgåsrån, majsbågar osv. :)

  Sen kunde jag liksom inte se tydligt var ni var. Arrangörerna. Det missade jag. Kanske man ville fram och snacka eller nått.

  Men jag återkommer mer än gärna och jag ställer gärna upp om ni hade behövt hjälp med något. Antingen som privatperon eller ambassadör för loppi.se! :)

  Kram Ann-Sofie! :)

 • Wilda älskade så klart alla bilar och cyklar. Också bollarna.. Jag tyckte att det kunde finnas bättre matutbud hahha Men det är ju jag den hungriga. Också lite fler barnstolar då det blev ganska fullt runt lunch

 • Cecilia

  Åhhh vad trist! Jag missade detta helt och hållet! Har precis hittat hit till denna sidan. Tror mina barn hade tyckt om det. Planerar ni att göra det fler gånger?

 • Tyckte det var ett superbra initiativ och lagom stort! Var jättenöjd med dagen och kommer gärna igen! Saknade som Ann-Sofie att veta vem som var arrangör och tydliga skyltar vad det var för olika aktiviteter vid pysslen.
  Många bra leksaker för barnen som gunga och cyklar. Det var något för alla men kunde varit mer för riktigt små barn, typ Fatboy som min son Leo 4 mån gillade att ligga på. Kanske ha något med att göra egna smakportioner eller en utställare från något barnmatsföretag.
  Tack för en trevlig mässa!

 • Jag tyckte att det var toppen, Mira var väldigt nöjd! Fler utställare hade varit kul, men dom vill säkert vara med nu när dom såg hur populärt det blev! Jag kommer gärna nästa år igen och stannar längre då!
  KRAM

Lämna en kommentar