Iphone apps til mammor

Är du en av dom som har en Iphone? Då vill du kanske veta hur mycket ”enklare” tecknologin kan göra din vardag.  Jag har just fått en Ipnoe och en ny värld har öppnat sig! Jag har inte testat dessa apps (än) – men det finns många kreative apps – här är ett par av dem:

 

 

 

 

Om du är stor fan av båda srapbooking och iPhone måste denna Baby Scrapbook vara ett ”must have”. Med de kort du tar med iPhonen eller som finns i ditt bibliotek hjälper programmet dig med att göra en scapbbook som du kan visa för kompisar och familj.

Hjälp med brystpumpen?

Kanske du måste pumpe mjölk och har svårt att få mjölken att löpa. Denna app bygger på teorin att det med att se sitt barn och höra det gråta ska hjälpa mjölkproduktionen -så om barnet inte är bredvid så upp med Iphonen (och pumpen såklart) och slå IletDown application på. En bild av en sovande baby (kan ändras til egna barnet) samt ljudet av ett hungrigt barn (flera att välja på) startar och så ska mjölken flyta! Har som sagt inte prövat denna men tror det är smart att ha hörlurar i om det är folk i närheten :D

 

Vi har tidligara skrivat om hur man får busungen till att somna själv och där var denne apps inte med, men kanske den skulla ha varit det. The White Noise Maker spillar omgivande ljud, i loop, från naturen som vågor kraschar på en strand eller var med torktumlare. Kanske det kan få busungen till att somna? Om inte kanske du själv vill somna bättra. Denna apps är blivit omtalt bra i Health Magazine, The Washington Post, New York Times, PC Magazin mm.

 

Var hemma hos en kompis här om dagen som stolt fortalte att hennes barn hade taget 1 kg på den förste måned, hur mycke hade Alice taget på etter en måned hmm det kunne jag da inte komma i håg. Kanske om jag hade haft denna Apps Grow Chart. Denna online apps erbjudar 1. Spårning av ditt barns vikt, längd och huvudomfång baserade på den senaste statistiken. 2. Printable format som liknar papper tillväxt sjökort som används av barnläkare. 3. Mätningarna av ditt barns tillväxt lagras säkert och säkerhetskopieras varje natt. 4. Bekväm spåra ditt barns tillväxt från födelsen till 36 månaders ålder

1 kommentar till Iphone apps til mammor

  • Den trådlösa tekniken-myntet har en förskräckande baksida -- och då särskilt för barn och tonåringar -- som jag ser det.

    Ingående i sak om vad jag grundar det på HÄR.

    I o f s så kan jag ha fel i det -- men det kan jag ej föreställa mig att jag har.

Lämna en kommentar