Molly med bläckfisk!

Fick denna mejl och bild idag

“Molly älskar den. hon blir 2 veckor idag. jag blev så glad när jag såg den, min man var här när hon fick den.. ska ge mig på detta sen när jag är ute härifrån och allt lugnat ner sig. En helt underbar gåva och ge till dessa små

20130602 Molly m bläckfisk
Om Molly: hon kom med akut kejsarsnitt i v 29+0 efter att mitt vatten gått i v 22+2 så hon har kämpat Bra.
1dygn med andningshjälp sen har hon klarat sig utan det.. Hon håller väldigt hårt i den.. nu slipper hon dra i sonden.. Molly fick sin bläckfisk på Karlskrona “
Tack till Mollys mamma Jenny för att du har överskott till att skriva till oss, lycka till på era väg! Och tack till alla ni som virkar varje bläckfisk gör en skillnad! Så hoppas att du också ska virka i kväll
Ni kanske kommer i håg att ha set bläckfisken för? Den är gjort av Jenny H och presenterat i inlägget “Bläckfisk, mönster på keps

Lämna en kommentar