Om oss

Det är en omställning att få barn. Det är otroligt många saker man ska tänka på och alla önskar vi ju det allra bästa till våra små kottar. Men det är en djungel i vilken det kan vara jättesvårt för oss som föräldrar att hitta. Ska man bara ge upp? Det finns otroligt mycket prylar som du kan skaffa, en del är helt onödiga, men andra kommer att göra din vardag så mycket lättare.

Tanken med den här bloggen är att hjälpa till att hitta i djungeln. Vi som skriver är inte experter, bara mammor som lägger mycket tid på att undersöka vad det finns för saker och hur väl dessa fungerar. Vi följer med i vad som sker och vill gärna dela med oss av våra åsikter, erfarenheter, frustration och glädje.

Jeanette…

Jag heter Jeanette och är född 1983 i Danmark. Jag bor tillsammans med min sambo i Helsingborg. Tillsammans har vi Alice  som föddes 2009 och OsKar som är född 2011.

Jag är utbildad ingenjör och har bott i både Danmark, Norge, Grönland och USA. Det är helt otroligt vilken skillnad det är att ha barn i de olika länderna, men väldigt spännande och en stor möjlighet att känna till hur det fungerar på andra platser. Då jag fick Alice blev jag naturligtvs intresserad i att få reda på mer om den nya världen som öppnat sig. Detta intresse  och denna glädje delar jag gärna med er.

 

 

Puk…

Mitt namn är Puk och jag har följt Babydjungeln sedan starten. Sedan 2011 skriver jag även inlägg. och numera även krönikor.

Jag är gift, har Vilgot som är född 2009 och Frej som är född 2011. Familjen bor i ett gammalt hus med en liten trädgård i Helsingborg och jag gillar att pyssla, laga mat och är allmänt nyfiken.PukBering1

Till vardags arbetar jag med marknadsföring och jag har läst till Internationell civilekonom i Göteborg. Precis som Jeanette har jag studerat och arbetat utomlands (Tyskland).

Även jag är född i Danmark, men jag flyttade till Sverige redan som 1-åring.

 

Delta!

Du är varmt välkomen att kommentera alla inlägg, komma med goda råd och idéer eller bara delta på det sätt du känner för.

Ta del av vårt kaos av allt vi älskar!

Tillsammans har vi även kaosCo.se - vi bjuder dig in i våra liv och allt kaos i det.

 

Trevlig läsning

Puk & Jeanette