Så hinner jag med nagellack

Är jag den enda med barn som har en fantastisk och extremt välutvecklad känsla för situationen? Tex om de sover och jag ska äta, duscha eller nåt så vaknar dom eller har på annat vis behov av sin mamma…. Inte bara en gång, men ALLTID

Detta har även resulterat i att mina naglar har varit totalt utan nagellack ett bra tag, tills jag fick detta råd härifrån 

Ta på nagellack, sätt händerna i kallt vatten i 3 minuter. Naglarna torkar och som bonus är det lätt ta bort nagellack som inte är på naglarna – vilket jag sanerligen också behöver hjälp med

Vad är ditt bästa nageltips?

2 kommentarer till Så hinner jag med nagellack

  • Det måste jag testa! Jag försöker alltid måla naglarna på kvällen när lillkillen somnat, men tycker ändå alltid att jag lyckas få något skrap eller dylikt i lacket… Måste dock tipsa om ett “överlack” som heter Seche Vite, som gör att lacket torkar snabbt!. Speciellt bra på tånaglarna :-)
    Kanske skulle måla ett lager nu….
    Kram!

  • Åhh, tack för detta tips ska jag testa inom en snar framtid! :D

Lämna en kommentar