Städa ur garderoben

Har du svårt att slänga saker? Tycker du det är jobbigt att röja i garderoben? Har du inte tid att rensa?!

Om du vänder galgarna i garderoben mot dig, så kan du om ett halvår slänga de som fortfarande är felvända. Uppenbarligen använder du inte de kläderna som fortfarande hänger “fel”.

En del kläder har jag trots allt svårt att slänga pga roliga minnen mm. Det har jag löst genom att ha en nostalgi-låda! Dessa kläder kan även användas för utklädning :-) I min låda ligger bl.a. en kritstrecksrandig sammetskostym, en lila paljettklänning/tunika med matchande cerise paljettpannband och glittriga rosa benvärmare, mina första jeans och en ormskinnsmönstrad tajt topp.

Vi har ont om förvaring, så när barnen vuxit ur sina kläder och leksaker skänker jag dem vidare. Men jag har sparat kläderna de åkte hem från BB i och några klädesplagg som är tidstypiska – det tror jag att de kommer uppskatta när de själva får barn!

Vad har du hemma som du inte vill slänga? Varför?

[ad#Google Banner]

2 kommentarer till Städa ur garderoben

  • Åh, jag skulle oxå behöva städa ur garderoben!! Rensade sonens kläder häromdagen iaf men då slängde jag in hans gamla kläder i min garderob. Suck..
    Önskar dig en fin helg!

  • […] att jag hade så lite kläder, ej heller att jag hade såå många skor. Men Puks trick om att vända galgar (läs tipset om att städa ur garderoben härresulterade i att många kläder skänktes till […]

Lämna en kommentar