Uppgradera trädgården – 5 populära leksaker

20140419_140419-DSC_0237

Äntligen skiner solen och våren är här! Det betyder att vi spenderar mer och mer tid i vår trädgård. Mina barn har några absoluta favoriter bland sina uteleksaker och därför vill jag tipsa om 5 populära leksaker till trädgården.

Idag kan du få 10% rabatt på Lekmer.se när du använder denna rabattkod från Cuponation (en hemsida med erbjudanden och rabatter till nätbutiker).

 

Gungan

Utnyttja skuggan av äppelträdet och sätt upp en gunga! Vi har haft babygunga, vanlig gunga och nu funderar jag på en av nät. När barnen har tröttnat på att gunga (om det någonsin kommer hända) så vill jag ha en gunga att mysa i.

20150404_DSC_3521

Trehjulingen

Vi faktiskt två. En liten som pojkarna började cykla på och nu en större med lastutrymme bak. Grannens pojke som börjat skolan kan inte heller hålla fingrarna från trehjulingen så mitt råd är att satsa på en rejäl trehjuling.

20140406_140406-DSC_0082

Balanscykeln

En helt fantastisk uppfinning! Jag vill krama den som kom på det här med balanscykel. Barnen lär sig att hålla balansen och övergången till en vanlig cykel är så himla mycket enklare. Jag minns fortfarande de skrapsår jag fick på knäna när jag lärde mig cykla och Vilgot som haft en balanscykel lärde sig cykla utan minsta skråma. Fort gick det också.

Sandlådan

Tänk att lite sand kan vara så kul! Härligt utmanande för fantasin är det också när de bygger slott, racerbanor och försöker gräva sig ner till Kina. Tänk på att välja en med lock – du får både en sittbänk och slipper kattbajs. Ett annat tips är att placera den i halvskugga så att barnen slipper solen.

20130928_DSC_1123

 

Skottkärran

Har man en trädgård krävs oftast en del skötsel. Gör livet enklare för dig själv och ge barnen sina egna verktyg. En skottkärra kan dessutom användas till mycket mer än att köra jord när barnen själv får bestämma.

 

Vad är ditt bästa tips för utelek?!

 

Lämna en kommentar