Vad ska man ge till nyblivna föräldrar?

Presenttips

När vi fick Albin fick vi många jättefina och bra presenter. Kändes fantastiskt att så många tänkte på oss. Man vad ska man ge nyblivna föräldrar? Vad får de utav alla andra och vad vet de inte att de vill ha? Här kommer några tips!

Fylla-i-bok

 

Bästa boken om mig – inte så lite kaxig – är ett modernt fyll i-album om barnets första 5 år. En rejäl arbetsbok av hög kvalitet med gott om plats för tankar, bilder & minnen. Gjord för att inspirera och vägleda dig som skriver och för att barnet ska vilja spara den hela livet! Med många tuffa men snälla illustrationer och praktiska plastfickor att spara lite av varje i. Den perfekta presenten!

Hjälmmössa och strumpor

Vi skaffade ett par vanliga mössor till Albin, men de åkte ner i ögonen, glipade över öronen och bara krånglade. Sen köpte vi en riktig hjälmmössa i bomull. Toppenbra och värd varenda öre!

 

Strumpor! De får det nog inte av någon annan. Men köp riktigt bra som inte halkar av hela tiden. Tidigare har jag tycket att Polarns kläder är lite för dyra och har försökt att inte handla för mycket där. Men jag har helt ändrat inställning. Särskilt för strumpor! Polarns är de enda jag hitta som sitter kvar!

Nässug

Näsfridas nässug! Fantastisk när barnet är förkylt och något föräldrarna inte vet att de behöver!

Kokbok

D

Du kan också ge dem en kokbok med mat för hela familjen. Det får de inte av någon annan. Små barn kan inte äta riktigt allt och vill inte äta riktigt allt.  Jag måste rekomendera Kom in och ät! Supergott!

En bra och mysig nattningsrutin

En godnattsaga och en mysig pjamas är en riktigt bra idé. Köp gärna i storlek 74 för de får säkert mer kläder än de hinner använda i de mindre storlekarna. Den här tycker jag är superfin och vi älskar kvaliten. Albin har nästan bara haft pyjamasar från Eiser.

2 kommentarer till Vad ska man ge till nyblivna föräldrar?

  • http://www.5smaapor.se bjuder lite annorlunda, och mer spännande babyartiklar samt presenter, än vad man hittar i många andra babybutiker.
    Här hittar du allt från presentpaket, presentväskor till blöjtårtor i olika format.
    Artiklarna är i holländsk design och valda med fokus på miljö och rättvishandel.

  • Underbara bäddset och mjuka textilier för små barn och nyfödda. Välkomna!

Lämna en kommentar