Vinlådor…..förvandlade till en funky skötplats

På bloggen ”Lullaby & La La” har jag hittat mycket inspiration och som tur är har Ulla gett mig lov att skriva om
en av hennes idéer, som jag tycker är fantastisk och själv håller på med.

  

Här är vad hon skrev om sin lille pojks nya skötplats:

”Nu månglar lillebror egentligen bara komma! Allt är klaroch redo för hans ankomst. Senaste projektet var att hitta klädorne, få det tvättat och få dekorerade hans rum. Jag saknade dock bara en plats att förvara kläder ….

    

Jag har letat efter en gammal hængevitrine, men det är helt enkelt omöjligt att spåra upp här i Tyskland. Ja, kanske jag kan hitta en, men inte i den shabby stil, som jag vill ha! Då blir det i ställe en anständig missfoster av mahogny mål, som säljs runt antika och kostade en förmögenhet.

   

Tja, det var när vi här i förra veckan ska ha besök av Bo far och därigenom hade kommit i Mainz vackraste vinbutik för att hitta en födelsedagspresent till honom. Och just där bland Gewürtztraminer och Spätburgunder jag hittade min inspiration för vad som nu efter två dagars arbete är yngre bror Svenssons mysiga och färgglada skötbord…

[ad#lekmer name it][ad#Bloglovin1]

7 kommentarer till Vinlådor…..förvandlade till en funky skötplats

Lämna en kommentar