Virka en kompis

Jättefin apa Foto och mönster: madebyyou.se

Jättefin apa Foto och mönster: madebyyou.se

Att virka små djur, så kallade amigurumi, har blivit jättepopulärt och det är verkligen roligt!

När jag fick foglossningar under graviditeten och blev tämligen orörlig bestämde jag mig för att lära mig virka.

Mamma gjorde ett tappert försök att förklara på telefon, men vi förstod inte varandra riktigt… Tillslut hittade jag jättebra beskrivningar med tydliga bilder på Hemmets Journals hemida och insåg att det verkligen är jättenkelt att virka. Dessutom har det lite meditativ effekt på mig – ett bra sätt att slappna av helt enkelt!

Made by you har jättefina mönster på allt från giraffer till kossor och skallror. Du kan dessutom ta del av gratismönster på hemsidan för att testa att virka ett litet djur innan du köper något mönster. Jag virkade sådan här apa fast i rött och vitt och  gav vår guddotter i juklapp förra året och det blev en succé! Den blev dessutom lika fin som på bilden!

Lycka till!

Garntjänst

Här är någon av vår gratis virka mönster:

 

Fler DIY här

Tusenfoting

Söt amigurumi ankunge

8 kommentarer till Virka en kompis

Lämna en kommentar